URGENT

L’home acusat d’abusar de menors a Pineda va ser detingut al caure en un parany d’un dels nois.

Compartiu aquesta història

La detenció del presumpte pederasta de Pineda de Mar es va practicar la nit de divendres passat gràcies al parany que li va posar un dels menors assetjats.
Fonts properes al cas expliquen que l’home va recollir el nen a casa seva amb l’objectiu de dur-lo en cotxe fins el seu pis de Blanes, on presumptament cometia els abusos sexuals a canvi de regals i diners.

El noi, però, ja havia denunciat els fets als Mossos d’Esquadra, i havia col.laborat amb la policia per organitzar-li aquest parany al pressumpte assetjador.

Segons sembla, el nen hauria accedit a tenir una trobada sexual amb el detingut a canvi de 150 euros. Va ser llavors quan l’home va anar a recollir el nen a casa seva, a Pineda, amb l’objectiu d’endur-se’l a un dels pisos que l’acusat té a Blanes. Tan sols pujar al vehicle, els mossos van aparèixer i van detenir l’home, sense que el vahicle es poses en marxa.

L’exdirectiu del CF Pineda de Mar es guanyava la confiança dels nens a través de diners, regals i també falses promeses. Algunes fonts han apuntat que el detingut els explicava que gràcies a la qualitat innata dels nens per jugar a futbol i als contactes que ell tenia dins el món d’aquest esport, els joves podrien tenir carreres esportives prometedores

L’home continua en presó preventiva, decretada pel jutjat de Blanes que instrueix el cas, i està a l’espera de judici.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics