URGENT

Tornen amb força els robatoris al camp.

Compartiu aquesta història

Fa un parell de setmanes que els robatoris de material agrícola ha revifat al pla malgratenc i en menor mesura a PLF.
De nou els pagesos troben a faltar material rec i aixetes així com qualsevol material fàcil d’endur-se i de revendre a pes, bàsicament com a ferralla.

El passat mes de maig, els robatoris van créixer alarmantment en els camps fins el punt d’haver de fer patrulles amb pagesos a Malgrat i la contractació de seguretat privada a PLF. Llavors els lladres van arribar a endur-se un tractor d’un pagès de Malgrat. Ara després d’uns mesos de tranquil·litat, els pagesos tornen a denunciar robatoris en el pla malgratenc. Ho explica Simón Riera president de la Cooperativa Progrés Garbí de Malgrat de Mar.

Segons Riera, són pocs els pagesos que acaben denunciant els robatoris, ja que és pràcticament impossible agafar els lladres i si finalment són enxampats, queden en llibertat ràpidament. El president de la cooperativa assegura que la situació actual provoca desànim i explica que hi ha pagesos als qui ja els hi han robat en vàries ocasions.

A PLF també s’han produït robatoris en diferents camps, tot i que, a l’igual que a la primera onada, el nombre ha estat menor que a Malgrat.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics