URGENT

El PP creu que l’alcalde de PLF vol deixar un llegat de símbols maçons.

Compartiu aquesta història

La construcció de la nova façana d’entrada a PLF, on el consistori preveu la construcció de 6 piràmides, així com d’altres intervencions arquitectòniques i elements decoratius a PLF porten a pensar al PP local que l’alcalde, Valentí Agustí, vol deixar un llegat de símbols per a la posteritat al nostre poble.

El portaveu de la formació a PLF, Óscar Bermán, creu que l’alcalde té obsessió amb aquests símbols que considera de culte i que situa a l’ordre maçònica.

Bermán creu que Agustí vol impregnar el nostre poble amb elements i símbols del culte maçó. Diu que amb el temps s’ha adonat que moltes de les intervencions arquitectòniques fetes al nostre municipi i alguns elements decoratius estan intimament lligats a la simbologia de les lògies maçòniques.

La crítica que en fa el líder popular és per l’ús de finançament municipal per a la realització d’aquestes obres, i li demana que deixi de malbaratar els diners en aquestes actuacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics