URGENT

La Policia Local va fer 2900 denúncies de trànsit l’any passat.

Compartiu aquesta història

Aquesta xifra representa un augment del 42% respecte al nombre de denúncies interposades pel cos local de policia el 2008.
L’augment més significatiu de denuncies s’ha produït en el de sancions per infraccions de trànsit dinàmiques i estàtiques per ordenança municipal. En aquest apartat s’hi inclouen les dues campanyes de radar fetes al nostre municipis els mesos de febrer i d’octubre. Aquestes denuncies han passat de les 1350 del 2008 a les 2250 l’any passat.

Un altre augment significatiu ha estat el de denúncies a la zones blaves del municipi. Tot i no ser de pagament l’aparcament en aquestes zones té una restricció horària. Un cop s’estaciona cal indicar l’hora d’arribada i es disposa d’una hora i mitja d’aparcament. Els vehicles que no indiquen l’hora d’arribada o excedeixen el temps permès són sancionats amb 25€. Aquest tipus de sanció han augmentat un 17% l’any passat arribant a les 440 denúncies.

Aquestes són algunes dades que es desprenen de les memòries de la Policia Local corresponents a l’any passat, en les que també destaca la disminució del nombre d’accidents de trànsit a PLF.
El 2008 es van produir 151 accidents, mentre que l’any passat es va tancar amb 136 accidents, la majoria d’ells, 99, fora del nucli urbà.

Les memòries recullen tota l’activitat policial i els fets més destacables en matèria de seguretat pròpiament del cos local.
Entre les dades més significatives, el cos local va intervenir l’any passat 20 armes blanques fruit de més de 140 identificacions de persones per diferents motius.

En tot l’any 2009, els tres vehicles policials del cos local han recorregut prop de 59.000 quilometres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics