URGENT

6000 admiradors al facebook per a 6000 € solidaris.

Compartiu aquesta història

El grup Gospel Viu de PLF ha posat en marxa una nova iniciativa solidària per la qual pretén donar 1€ per cada admirador que tingui a finals d’any al seu perfil del facebook.

La intenció del grup és arribar als 6000 admiradors o amics, per així poder destinar 6000€ al seu projecte solidari de Gospel Sense Fronteres.

Des de fa uns anys, la formació musical destina part dels diners aconseguits en cada concerts i la recaptació específica d’algunes actuacions a una ONG o entitat solidària en el marc del que han denominat Gospel Sense Fronteres. Ara a aquest projecte se li suma la recaptació pels amics aconseguits al facebook.

Aquest matí el perfil facebook de Gospel Viu tenia prop de 1500 amics.

Aquest 2010 els diners del projecte solidari seran destinats a la Fundació Amics Joan Petit, nens amb càncer, amb qui Gospel Viu ja havia col.laborat anteriorment.
El 2009 la ONG Sonrisas de Bombay, va ser la benefiada dels diners solidaris de la fundació.

Gospel Viu, que reuneix una 70a de veus d’arreu del país, té pendent encara un altre concert solidari. Serà el dia 20 de febrer a Blanes i en benefici dels damnificats pel terratrèmol d’Haití. A Blanes, Gospel Viu presentarà el seu darrer espectacle Spirituals.
Facebook de Gospel Viu

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics