Obres a la piscina i al camp de futbol amb aturats contractats per l’Ajuntament.

El consistori ha contractat directament a 4 persones de la borsa de treball de PLF per tal de finalitzar algunes obres pendents al nostre municipi. Es tracta d’una acció especial per la que s’ha volgut incorporar 4 persones més a la brigada d’obres de l’Ajuntament per un període no superior als 6 mesos.

En concret es contractarà a 2 oficials de primera i a 2 manobres, que s’encarregaran de dues obres. Per una banda la remodelació total dels vestidors de la piscina municipal de PLF i per l’altre el sotagrada del Camp de futbol del barri Sta. Maria.
Ho explica, Olga Giménez, tècnica d’ocupació de PLF.

Fa uns mesos que des de la regidoria d’obres es va informar de la intenció de poder ajudar als treballadors de la construcció que s’han quedat a l’atur per culpa de la crisi. La selecció d’aquestes 4 primeres persones contractades directament per a la brigada municipal s’ha fet seguint criteris laborals per una banda, i per l’altra, com explica la pròpia Giménez, també a criteris socials.

Els contractes seran per obra i servei i tindran una durada d’entre 4 i 6 mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics