URGENT

L’error de Fecsa Endesa sobre el tall de llum previst per avui indigna als comerciants

Compartiu aquesta història

Fecsa Endesa indicava per avui un tall que es produirà el proper dilluns.
Tot i estar anunciat des de la pròpia companyia elèctrica, finalment el subministrament elèctric no s’ha tallat aquest matí als principals carrers de PLF.
Segons Fecsa Endesa, hi ha hagut un error en els avisos emesos fa uns dies i que indicaven que el tall es produiria avui.

Segons han confirmat fonts de l’empresa a aquesta emissora, el tall que havia d’afectar PLF avui es produirà el proper dilluns, dia 15. Serà llavors quan s’afectarà a l’electricitat amb uns treballs de manteniment i millora de les instal·lacions de la companyia a PLF.

Els carrers afectats el proper dilluns, segons Fecsa Endesa, seran els de Baix, Francesc Macià, Major, Pau Casals, Pompeu Fabra, Ramon Turró, Riera de la Burgada i Av. Costa Brava.

Els comerciants de la zona afectada, i que havien intentat, sense èxit, que es canviés la data del tall de llum, s’han mostrat indignats per l’error.
En Jaume Poch havia pensat en donar festa als treballadors avui, però finalment havia programat altres feines per avui. Tot i que al final ha pogut servir normalment, es queixa sobre l’actitud de l’empresa i anuncia mesures contra la companyia.

Menys sort ha tingut l’Antònia Montero, que preveien la manca d’electricitat ha decidit tancar i aprofitar el dia llunys de PLF. S’ha assabentat de l’error gràcies a RP i es mostra indignada amb l’error i no descarta demanar compensacions.

D’altra banda l’empresa ha anunciat un nou tall, aquest per diumenge de 7 del matí a 5 de la tarda al polígon industrial d’en Puigverd.

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics