URGENT

Detingudes 5 persones acusades de 60 robatoris a establiments comercials.

Compartiu aquesta història

 

Els mossos d’esquadra han detingut a un grup de joves que presumptament es dedicaven a robar en establiments comercials com ara bars, tallers de vehicles, botigues de joguines, salons recreatius i perfumeries.

Es tractaria d’un grup molt actiu i la policia els atribueix una 60a de robatoris en diferents punts de l’àrea metropolitana de Barcelona, però també a Lloret de Mar, Tossa de mar, Blanes, Vidreres i Santa coloma de Farners.

Entre els detinguts hi ha 1 veí de Lloret de 27 anys, i la resta són veins de BCN amb edats compreses entre els 24 i els 34 anys

Als arrestats se’ls imputen més de 60 robatoris amb força a establiments comercials ,3 robatoris amb violència i intimidació i els delictes de robatori i furt d’ús de vehicles i salut pública.

Dos dels domicilis dels autors es trobaven en una gran urbanització de Lloret de Mar, llocs on amagaven bona part dels vehicles i objectes sostrets. Un d’aquest domicilis era la segona residència d’un d’ells.

La banda després de sostreure vehicles en tallers de Barcelona, els utilitzaven per encastar-los en els aparadors o portes dels establiments on volien cometre el robatori, arribant a fer fins a 9 robatoris en una sola nit. Els vehicles posteriorment els venien sencers o en peces.

Entre els objectes recuperats hi ha tres vehicles, una motocicleta, una dotzena de claus de vehicles de gamma alta, televisors, objectes electrònics, monedes, caixes enregistradores, calaixos de portamonedes de màquines escurabutxaques, una pistola de boles, una escopeta de balins i una caixa forta.

S’està analitzant els objectes recuperats per determinar la seva vinculació amb altres fets delictius i també s’està fent recerca d’altres vehicles sostrets.

Mossos D’esquadra

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics