URGENT

Josep Rueda espera que la propera setmana l’av. del Mar ja estigui asfaltada.

Compartiu aquesta història

El regidor d’urbanisme espera asfaltar l’av. del mar a principis de la setmana que ve, a més trigar.

En un escrit en el seu bloc, el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de PLF, Josep Rueda assegura ser conscient dels trastorns i perjudicis que provoquen les obres de l’av. del Mar.

Rueda espera que les obres puguin finalitzar aquest divendres o com a molt trigar a principis de la propera setmana. Segons el regidor hi ha tres motius pels quals les obres s’han perllongat més del desitjable. La primera raó és que l’estat subsòl que s’han trobat els obrers no era l’esperat. També explica que s’ha aprofitat les obres per millorar les canonades de l’aigua potable, que en un principi no estava previst.

L’últim efecte que ha endarrerit les obres, segons Rueda, és la meteorologia. Les pluges d’aquests dies han obligat a posposar l’asfaltat, ja que quan plovia l’aigua desplaçava el compactat i calia tornar a preparar la zona i esperar a que s’assequés.

Rueda explica que les previsions meteorològiques permeten pensar que en qüestió de dies s’enllestirà l’asfaltat d’aquesta via, una de les principals queixes dels veïns que reclamen que s’acabin ja les obres de reurbanització d’aquesta via.

Rueda explica que un cop acabin aquestes obres es podrà gaudir d’un nou passeig amb voreres més amples, zones enjardinades, i sense barreres arquitectòniques, que assegura revaloritzarà el barri de St. Lluís, on recorda que s’han fet moltes inversions en els últims anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics