URGENT

Acaba l’asfaltat de l’av. del mar de St. Lluís.

Compartiu aquesta història

 

Tal i com havia previst l’Ajuntament, finalment a l’inici d’aquesta setmana s’ha finalitzat les obres d’asfaltat de l’Av. del Mar, una de les principals vies del barri de St. Lluís. Els cotxes ja poden circular normalment, després de mesos d’obres d’aquest espai que s’està reurbanitzant actualment.

El regidor d’Obres Públiques, Antoni Marín explica que l’asfaltat es va finalitzar ahir juntament amb l’acondicionament d’una nova zona d’aparcament al capdamunt de la pròpia avinguda. Segons el regidor, aquest nou aparcament podrà acollir una 30a de vehicles.

Fins ara l’avinguda era de doble sentit de circulació, però amb els treballs actuals la via només serà de pujada, i es convertirà amb un passeig amb voreres més amples i enjardinament.

De fet, un cop acabat l’asfaltat, ara el que manca és posar el mobiliari urbà, els fanals i la dotzena d’arbres que decoraran el passeig.

També caldrà destapar les senyals de trànsit que encara estan cobertes amb bosses s’escombraries, cosa que causa dubtes entre els conductors que no saben si la via és de pujada o de baixada.

Sobre si el nou carrer permet l’entrada de camions al barri, el regidor ha assegurat que divendres, a arrel d’una fuita de gas, es va comprovar com els camions de bombers poden passar sense problemes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics