URGENT

Comencen els treballs sobre els terrenys del nou IES.

Compartiu aquesta història

 

La passada setmana van començar les feines sobre el terreny que ha d’acollir el nou centre d’ensenyament secundari del nostre municipi.

La previsió primera és que el proper curs s’ha d’inaugurar el nou institut, i la pròpia regidora d’ensenyament de PLF, Antònia Petit, apostava fa unes setmanes que si no hi ha cap inconvenient es podria posar en marxa fins i tot el mes de setembre, coincidint amb l’inici de curs.

Ara com ara s’ha tancat amb una tanca tot el perímetre que acabarà ocupant el nou IES de PLF a la zona de la font del ferro, en total uns 5700m2.

Tot el projecte té un cost de 7 milions d’€ i un cop finalitzat, el nou centre tindrà una capacitat per a 660 alumnes des de 1r d’ESO i fins a 2n de batxillerat. En concret el nou IES serà de 4 línies per a cada curs de l’ESO i de 3 línies per a batxillerat.

Les instal·lacions seran prefabricades i per tan fa ja setmanes que es treballa en la seva construcció al taller. Un cop acondicionat el terreny es procedirà a la col·locació dels mòduls que conformaran el nou IES PLF.

En les següents imatges es pot veure com quedarà el nou IES, segons el projecte.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics