URGENT

El casal de la Dona de PLF comença les activitats de commemoració del dia de la Dona.

Compartiu aquesta història

Dilluns que ve és el dia Internacional de la Dona Treballadora, una jornada de reivindicació femenina que a PLF concentra diferents activitats organitzades pel casal de la Dona.

Des d’ahir i fins dilluns vinent l’edifici de l’entitat, la Masia de Can Florenci, està de portes obertes per tal que qui ho vulgui pugui visitar les instal·lacions del Casal de la Dona, inaugurat el setembre del 2008.

El programa d’actes del Dia de la Dona es completa cada dia amb una activitat. Aquest vespre es farà una classe informativa sobre defensa personal a càrrec d’Óscar Martín.

Demà dimecres al matí i a la nit es farà una classe demostrativa de Reflexologia bioenergètica amb un especialista en la matèria. Per participar en aquest taller cal inscripció prèvia, ja que només hi poden accedir-hi una desena de persones per sessió.

Dijous a la tarda es farà una xerrada sobre l’arometeràpia i divendres es faran dues activitats. La primera a les 10 del matí es preveu una demostració d’expressió corporal per a 20 persones, i a la tarda es farà un taller de composició fotogràfica.

Dissabte hi haurà a partir de les 10 del matí una exposició i taller de bonsais de la recentment creada associació de Bonsais amb seu al propi casal de la Dona.

Dilluns, dia 8 de març, els actes centrals de la commemoració es faran a partir de les 8 del vespre amb la lectura del manifest de la jornada. Just després es podrà veure l’obra de teatre “Dona havies de ser” a càrrec de Companyia Lapsus Espectacles. Un cop acabada es farà un tast d’embotits amb pa amb tomàquet, cava i coca al preu de 6 €. Ho explica la secretaria del Casal de la Dona de PLF, Elisa Martínez.

Ara com ara, ja hi ha una 50a de persones confirmades a aquest sopar de dilluns.

El casal de la Dona de PLF té unes 300 sòcies, la majoria d’elles del nostre municipi, però també de les poblacions veïnes que s’acosten fins a l’entitat atretes pels tallers i activitats que s’organitzen regularment. La pròpia Martínez ens explica quines són les principals activitats del casal de la dona.

Durant aquesta setmana tothom que vulgui provar una de les activitats que es fan a l’entitat ho podrà fer de forma gratuïta.

Més informació a la plana web de l’entitat. Palafollsdona.es

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics