URGENT

Lloret vol que l’Estat el consideri municipi turístic, com ho fa la Generalitat.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Lloret ha demanat que es modifiquin els actuals paràmetres utilitzats per l’Estat per considerar un municipi com a turístic i s’equiparin als de la Generalitat,.

Ara mateix, l’Estat només considera municipis turístics aquells que tenen més segones residències que habitatges habituals. A través d’una moció presentada pel PP, Lloret reclama al govern central que també tingui en compte el nombre de visites que rep la vila al llarg de l’any i les pernoctacions que es fan en tot tipus d’establiments, com hotels o apartaments.

El portaveu del PP al municipi va explicar que Lloret és una de les principals destinacions catalanes, ja que rep el 12% del turisme que visita Catalunya i més del 40% de la Costa Brava. La moció es va aprovar per unanimitat de tots els grups amb representació municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics