URGENT

Troben a s´Abanell la bicicleta d’un desaparegut a Canet de Mar

Compartiu aquesta història

Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i altres cossos d’emergències van centrar-se ahir en la recerca d’un home de 26 anys desaparegut a Canet de Mar (Maresme) a la platja de s’Abanell de Blanes després que s’hi trobés la seva bicicleta.

La família del jove va denunciar-ne la desaparició el passat 28 de febrer i des de llavors se’l busca. Es tracta d’un home prim, d’aproximadament 1,80 metres d’alçada i es troba en bona forma física.

La recerca a Blanes va començar cap al migdia quan es va trobar una bicicleta que podria ser de l’home desaparegut. A banda dels Mossos hi van participar dues dotacions de Bombers de la Generalitat, i altres cossos locals. Al tancament d’aquesta edició no hi havia notícies sobre si l’home havia estat trobat.

Diari Girona

Video a Malgrat Confidencial

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics