URGENT

Anticorrupció no veu relació entre l’exalcalde de Llavaneres i el cas Pretòria.

Compartiu aquesta història

La Fiscalia Anticorrupció ha tornat a la Fiscalia de Barcelona tres casos de suposades irregularitats urbanístiques a Sant Andreu de Llavaneres, en no apreciar que tinguin relació directa amb la trama de corrupció investigada en l'”operació Pretòria”.

Aquests presumptes “pelotazos” urbanístics van arribar a mans del ministeri públic arran de tres denúncies, dues de les quals es dirigeixen contra l’exalcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Víctor Ros, imputat en la trama de “Pretòria”, mentre que la tercera implica en una trama de corrupció Albert Carbó, director d’oficina bancària i germà de Genís Carbó, un altre dels imputats.

Segons que han informat a Efe fonts judicials, la Fiscalia de Barcelona està estudiant ara les denúncies per aquestes irregularitats urbanístiques, per decidir si obre diligències contra els implicats, entre els quals figura l’exalcalde de Sant Andreu de Llavaneres Víctor Ros, del PP. Una de les denúncies acusava Ros d’haver beneficiat suposadament dos cosins seus mitjançant una requalificació derivada de la creació a l’abril de 2006 d’un nou sector de Sant Andreu de Llavaneres en el nou plantejament urbanístic del municipi.

L’altra denuncia contra Ros estava relacionada amb un conveni urbanístic suposadament irregular vinculat a la compra de l’edifici modernista que el consistori va signar amb la societat que comparteix administradors amb una de les societats investigades en l’operació “Pretòria”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics