URGENT

Els generadors ja donen llum a la major part de Ciutat Jardí.

Compartiu aquesta història

 

Avui fa una setmana de la nevada que va provocar el caos a Catalunya. El nostre municipi no ha pogut tornar fins a la normalitat, relativa, fins ahir diumenge, quan els generadors de Fecsa Endesa van poder donar llum als veïns afectats de ciutat Jardí.

Encara és possible que hi hagi veïns sense subministrament, però es tracta ja de casos residuals i puntuals.

Els veïns de Ciutat Jardí han passat, en la seva majoria, 6 nits sense llum o el que és el mateix, sense calefacció, sense poder cuinar i sense corrent.

Això ha provocat molt malestar entre els abonats d’aquesta zona del municipi, la més afectada per les nevades.

Tot i que la majoria de veïns de PLF ja han recuperat la normalitat, cal tenir present que els grups electrògens que ho han facilitat funcionen amb combustible, i que tenen una autonomia d’entre 12 i 20 hores.

De fet la xarxa habitual està molt malmesa i es trigarà setmanes a poder tenir electricitat a través de la xarxa estable.

Hi ha molts pals de la llum caiguts, torres de ciment trencades i cables penjant arreu.

La majoria d’incidències es concentren a Ciutat Jardí, però també en d’altres parts del municipi, com ara St. Lluís. El Malgrat Confidencial recull avui la denuncia d’alguns veïns del carrer Folch i Torres davant d’un pal caigut dilluns passat quedant-se subjecte només pels cables de l’enllumenat del carrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics