URGENT

Només els equips inferiors salven la jornada de bàsquet .

Compartiu aquesta història

 

Els dos sèniors no han pogut superar els seus partits del cap de setmana. El masculí ha caigut a la pista del Torroella per 21 punts; 79 a 58.

Va ser un partit espès pels palafollencs que no van poder fer res davant l’encert ofensiu dels gironins. La propera setmana jugaran a casa contra el Cornellà de Terri, 14 classificat.

També contundent va ser la derrota del sènior femení a la pista del Lloret. L’equip palafollenc va caure, 45 a 28, en un partit on el pensament estava posat en la segona fase de la lliga on les noies es jugaran una de les places d’ascens de categoria.

Les noies han acabat aquesta primera ronda com a segones classificades amb 4 derrotes en tota la lliga i 18 victòries.

El cadet va seguir l’estela dels sèniors i tampoc han sumat un bon resultat aquesta setmana, després de perdre a la pista del Maçanet, 47 a 42.

L’equip palafollenc va jugar un molt bon partit, però sense la sort que sí van tenir la passada setmana i a l’últim quart els nervis van provocar alguns errors que van permetre al Maçanet acabar imposant-se.

Només els petits van complir i van salvar els mobles amb resultats contundents. El Maçanet d’infantil masculí va caure doblegat pel PLF, 52 a 95, mentre que el mini masculí palafollenc es va imposar contundentment al Fornells, 12 a 95

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics