URGENT

S’amplia el termini per fer cremes per eliminar les restes vegetals del temporal.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha demanat una prorroga per tal de poder ampliar el termini de cremes fins a finals d’aquest mes. La intenció és que així es pugui cremar la gran quantitat de restes vegetals, arbres i branques, generades per les nevades i ventades de la passada setmana.

Dilluns entrava en vigor la prohibició absoluta de fer focs arreu de Catalunya fins la tardor, una mesura instaurada per evitar incendis forestals.

A PLF, però es mantindrà la possibilitat de fer focs fins el dia 30 de març, sempre i quan la crema sigui notificada a l’Ajuntament.

L´Ajuntament de Palafolls ha arribat a aquest acord amb el Departament de Medi Ambient de la Generalitat per tal de formalitzar una autorització conjunta i poder d´aquesta manera fer els treballs de crema controlada dels residus vegetals generats pels darrers temporals.

Els arbres i branques caigudes la passada setmana són una amenaça de cara a la campanya d’estiu d’enguany, tal i com ja denunciava el president de les ADF de l’Alt Maresme, Joan Aldrufeu.

La gent interessada en sol·licitar el permís s´ha d´adreçar a l´Ajuntament i complimentar degudament la instància que se li facilitarà. Els sol·licitants podran fer els treballs del 17 al 30 de març de 2010 de 6 h del matí a les 12 h del migdia de dilluns a divendres. També caldrà que compleixin tots els condicionants que estableix la normativa de prevenció d´incendis vigent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics