URGENT

El PP recollirà signatures a PLF per demanar la gratuïtat de l’autopista del Maresme.

Compartiu aquesta història

 

Aquest dissabte els populars instal·laran una parada al mercat setmanal de PLF per tal de recollir signatures en la seva campanya comarcal per demanar la supressió dels peatges de l’autopista C32.

Els populars diuen que actualment no existeix una alternativa gratuïta a l’autopista, ja que la N2 no fa aquesta funció i a més es preveu pacificar de vehicles.

Per això la formació reclama que els moviments que facin els maresmencs dins la pròpia comarca siguin gratuïts fins que no estigui acabada la nova via que ha de substituir la N2, i que llavors serà l’alternativa a l’autopista. El president del PP a PLF, Óscar Bermán, explica la demanda del partit i afirma que Alícia Sánchez Camacho portarà aquesta reivindicació al seu programa electoral a les eleccions catalanes de la tardor.

Justament ahir la Generalitat i el CCM van signar els acords de mobilitat a la comarca. Es tracta d’un document que recull un conjunt de mesures per millorar les infraestructures i serveis de transport públic, la reforma de la xarxa viària i l´aplicació d´una nova política de peatges com a element regulador de la mobilitat.

La nova política de peatges preveu descomptes graduals de fins el 65% responent a criteris de sostenibilitat, d’aprofitament dels viatges i del nombre de viatges dins l’autopista.

El PP es va abstenir el dia que es prenia l’acord per tal de no obstaculitzar una millora en la mobilitat a la comarca, tot i que la seva intenció és la supressió dels peatges. Per això fa mesos que ha iniciat la campanya de recollida de signatures que dissabte arribarà a PLF. Segons els populars la proposta aprovada no és ni valenta ni agosarada.

A partir de les 10 del matí el president comarcal de la formació, Diego Sánchez, juntament amb el president palafollenc, Óscar Bermán i membres de l’executiva local seran al mercat de PLF per recollir les signatures

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics