URGENT

PLF encara no ha acabat 2 obres del FEIL de l’any passat.

Compartiu aquesta història

 

Tot i que totes les obres s’havien d’acabar abans de cap d’any la veritat és que, a mitjans del mes d’abril, encara hi ha dues obres finançades pel Fons Estatal d’inversió Local del 2009 que no estan finalitzades a PLF.

Es tracta de la reconversió de la Masia de Can Batlle en el nou casal de joves i les obres d’un local social a Ciutat Jardí.

Aquest són 2 dels 6 projectes finançats amb al primera partida d’un milió 400 mil € aportats pel primer FEIL.

La convocatòria de les ajudes, les primeres que oferia el govern espanyol per incentivar l’obra pública i de retruc revitalitzar el mercat de treball, manava finalitzar les obres abans del 2010, però en casos especials es podia demanar una prorroga.

L’Ajuntament de PLF va demanar aquesta prorroga per a diferents projectes inacabats, amb la intenció de finalitzar-los durant els primers mesos de l’any.

La masia de Can Batlle, a Sta. Maria, és la l’obra que es troba més avançada i podria entrar en funcionament en les properes setmanes.

Per contra el local social de Ciutat Jardí, situat al camp de futbol de la urbanització, encara està molt endarrerit. En un primer moment l’ACA va plantejar un seguit d’esmenes al projecte aprovat per l’Ajuntament, cosa que va endarrerir la posada en marxa de les obres. Després, les obres han patit diferents contratemps, com són les nevades del març o el robatori del material.

Fora de termini també es va acabar el local social de St. Genís, a les antigues escoles.

El Fons estatal d’inversió local del 2009 ha finançat projectes ja finalitzats com ara la reconversió de l’avinguda del Mar de St. Lluís, el canvi de façana del camp de futbol i finalment la construcció d’una pista descoberta a la Figuerassa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics