URGENT

Detecten a Malgrat unes dones que es fan passar per infermeres per robar a la gent gran.

Compartiu aquesta història

 

 La Policia Local de Malgrat de Mar ha detectat la presència de persones, principalment dones, que es fan passar per infermeres per robar diners i objectes de valor a gent gran. Segons la policia, aquestes persones es fan passar per infermeres del Centre d’Assistència Primària (CAP), treballadores d’alguna entitat destinada a l’assistència de persones d’edat avançada, i fins fi tot, per familiars llunyans. D’aquesta manera es guanyen la confiança de la gent gran i aconsegueixen treure’ls-hi diners o objectes de valor. La Policia té constància que aquests fets passen tant a la via pública com als domicilis particulars.

 A PLF, segons ha confirmat la Policia Local, no s’ha detectat de moment aquesta estafa al nostre municipi, però s’aconsella, que s’extremin les precaucions, desconfiant de persones desconegudes i, davant de qualsevol dubte, es truqui a la Policia local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics