URGENT

Renfe interromprà aquest cap de setmana el pas de trens entre Mataró i Arenys

Compartiu aquesta història

 

Les obres de construcció d’un pas inferior a l’estació de Sant Andreu de Llavaneres obligarà a tallar la circulació el dissabte 17 i el diumenge 18 entre les estacions de Mataró i Arenys de Mar, de la línia R1 de Rodalies, la línia del Maresme. De cara a garantir la mobilitat dels viatgers d’aquest tram, Renfe habilitarà un pla alternatiu de transport amb autobusos durant aquests dos dies, per realitzar el trajecte Mataró-Caldes d’Estrac-Sant Andreu de Llavaneres-Arenys de Mar, en els dos sentits de la marxa.

El dispositiu preveu comptar amb 25 autocars, que cobriran el trajecte que no es pot fer amb tren.

Enllaç:  Horaris dels trens del cap de setmana (PDF)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics