URGENT

Els veïns del barri del Castell de Malgrat temen la desaparició d’aparcaments per la millora de diferents carrers.

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament està estudiant com millorar l’accessibilitat de diferents carrers del barri del castell i la Verneda, una zona que compta amb les ajudes incloses dins la Llei de Barris.

El consistori, a través de les aportacions d’alguns veïns, ha elaborat un avantprojecte que preveu eixamplar les voreres i disminuir les fortes pendents, entorn al 16%, de les voreres d’aquests carrers, bàsicament els que desemboquen al Parc de Francesc Macià.

En la majoria de casos, i segons l’avantprojecte, aquestes millores també suposen l’eliminació de les places d’aparcament en els carrers a intervenir. Alguns veïns han xifrat el nombre de places d’aparcament a eliminar en 200.

Davant d’això alguns veïns s’han mobilitzat per recollir signatures per demanar que no es tiri endavant aquest avantprojecte i que es compti amb la seva opinió.

La setmana passada, en una reunió de seguiment del projecte, convocada per l’Ajuntament, alguns veïns van mostrar la seva indignació, bàsicament per la manca d’informació respecte als projectes a realitzar a la zona. Els veïns es queixen de no haver estat convocats en les reunions on s’ha decidit el futur del barri, i també acusen a l’Ajuntament d’ocultisme, per la manca d’informació respecte l’avantprojecte previst.

A la reunió, que es va desenvolupar de forma tensa, els responsables del projecte van recordar als veïns que tan sols és un avantprojecte i que encara hi ha temps per introduir-hi millores i noves propostes dels veïns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics