URGENT

Èxit de la 5a Moguda dels 80.

Compartiu aquesta història

 

La matinada de dissabte a diumenge els èxits dels 80 van tornar a resonar a la discoteca QK de St Susanna. La Moguda dels 80, que es celebrava per 5a vegada va tornar a reunir a centenars de persones que van gaudir amb el record dels èxits d’aquella dècada.

Als 80 , la desapareguda discoteca Don Juan de Malgrat de Mar, marcava la festa dels joves de la nostra zona. Els encarregats llavors de punxar els èxits musicals i de conduir l’espectacle de llums, el DJ Joan Carles i pel Light-J Charlie, han volgut recuperar l’esperit d’aquella discoteca.

Des del 2005, una nit a l’any es celebra la Moguda 80 que reuneix als joves d’aquells anys per una sessió de música exclusiva d’aquella dècada. La festa ha anat agafant volada i dissabte va arribar a la seva 6a edició en plena forma.

Els participants a la Moguda han tornat a gaudir de la selecció musical i de l’espectacle de llums, mentre a la pantalla de la discoteca es projectaven imatges dels 80. Des de l’any passat, RP és l’emissora oficial de la Moguda, amb la que col·labora estretament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics