URGENT

PLF diu Sí a la Independència amb un 14.75% de participació.

Compartiu aquesta història

Poc més d’un miler de persones van votar ahir al nostre municipi en la seva consulta popular . La participació a PLF va ser un punt percentual inferior a la mitjana comarcal i 5 per sota de la catalana i es va situar finalment al 14.75%.

A la 1 del migdia havia votat al municipi un 7.2%, pel que l’afluència de votants va ser constant durant tota la jornada. La plataforma Palafolls Decideix, organitzadora de la consulta, havia instal·lat 5 urnes repartides en tres emplaçaments diferents.

Al centre de PLF és on més vots es van recollir. A les 3 urnes del MiD hi van votar 584 persones, a l’urna de St. Lluís ho van fer 113 persones i a l’última, a St. Genís, hi van votar 98 persones.

El sí es va imposar sense pal·liatius al nostre municipi amb un 91.1% dels vots. En nombre absolut de vots es tradueix en 925. En contra de la independència hi van votar 60 persones, el que representa un 5.9%.

Completa l’escrutini a PLF un 2.6% dels vots en blanc i un 0.3% de nuls.

Des de la plataforma Palafolls Decideix, s’ha valorat com a positiva les xifres de la jornada. Ho feia el seu portaveu Benjamí Costa al programa especial d’ahir a RP.

Costa reconeixia que la plataforma tenia unes previsions de participació menors a l’aconseguida i per això assegurava que l’entitat es mostrava contenta amb els resultats d’ahir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics