PLF diu Sí a la Independència amb un 14.75% de participació.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Poc més d’un miler de persones van votar ahir al nostre municipi en la seva consulta popular . La participació a PLF va ser un punt percentual inferior a la mitjana comarcal i 5 per sota de la catalana i es va situar finalment al 14.75%.

A la 1 del migdia havia votat al municipi un 7.2%, pel que l’afluència de votants va ser constant durant tota la jornada. La plataforma Palafolls Decideix, organitzadora de la consulta, havia instal·lat 5 urnes repartides en tres emplaçaments diferents.

Al centre de PLF és on més vots es van recollir. A les 3 urnes del MiD hi van votar 584 persones, a l’urna de St. Lluís ho van fer 113 persones i a l’última, a St. Genís, hi van votar 98 persones.

El sí es va imposar sense pal·liatius al nostre municipi amb un 91.1% dels vots. En nombre absolut de vots es tradueix en 925. En contra de la independència hi van votar 60 persones, el que representa un 5.9%.

Completa l’escrutini a PLF un 2.6% dels vots en blanc i un 0.3% de nuls.

Des de la plataforma Palafolls Decideix, s’ha valorat com a positiva les xifres de la jornada. Ho feia el seu portaveu Benjamí Costa al programa especial d’ahir a RP.

Costa reconeixia que la plataforma tenia unes previsions de participació menors a l’aconseguida i per això assegurava que l’entitat es mostrava contenta amb els resultats d’ahir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics