URGENT

Recital de gols dels equips de futbol Sala de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Bon cap de setmana pels dos equips de futbol Sala del nostre municipi que han guanyat per golejada en aquesta jornada. El Sta Maria es va imposar sense compassió al Blanes per 9 a 2 en un partit dominat en tot moment pels jugadors palafollencs. El Sta. Maria, tot i ser el primer any que juga a la 1a divisió, és 3r a la taula amb a sols 8 punts del líder. Lla setmana que ve jugarà contra el Lloret.

Per la seva banda el St. Lluís, 6è classificat, es va imposar per 6 a 4 al Canyamars, que ocupa la 4a plaça a la taula. La setmana que ve el St. Lluís es desplaça a Mataró per jugar contra l’enlleura’t. Si guanyen els palafollencs passaran per davant dels mataronins a la classificació.

L’amateur de Futbol és la creu de la jornada després de perdre de nou contra el Quart per 1 a 3. Tot i la derrota el PLF ha millorat el seu lloc, tot i que ho té difícil per mantenir la categoria. Ara els palafollencs són els últims a la taula i la setmana que ve podrien escalar posicions si guanyen al penúltim classificat, el Pontense.

El cadet va perdre a casa contra el Lloret per 2 a 4. L’infantil palafollenc va tornar del seu desplaçament a Arbúcies, amb una derrota per 3 a 2.

Tampoc els alevins van tenir sort. El de futbol va caure a casa contra el Sta. Eugènia per 2 a 3 i el de futbol7 tampoc va poder superar al Tordera ui va perdre per 3 a 6.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics