Ja es poden presentar els projectes per aconseguir la Beca d’investigació de Malgrat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La beca, dotada de 3700€, vol estimular treballs que per incentivar el coneixement de la realitat actual i històrica de Malgrat.

Ara s’ha obert el termini de presentació dels projectes d’estudi per tal d’aconseguir la Beca d’Investigació. Els projectes concursants han d’expressar l’objectiu d’estudi, les principals hipòtesis i els mètodes d’investigació previstos. El projectes , que poden ser individuals o bé en grup, s’han de presentar abans del 31 d’agost. El veredicte de la comissió, que decidirà el projecte mereixedor de la beca, es donarà a conèixer a la tardor.

Aquestes beques, que han arribat a la seva 10a edició, han donat lloc a diferents estudis històrics sobre Malgrat, com ara un estudi de la premsa local la primera meitat del segle passat, la incidència del cinema al municipi o estudis sobre la història de la República i la Guerra Civil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics