URGENT

Ja es poden presentar els projectes per aconseguir la Beca d’investigació de Malgrat.

Compartiu aquesta història

 

La beca, dotada de 3700€, vol estimular treballs que per incentivar el coneixement de la realitat actual i històrica de Malgrat.

Ara s’ha obert el termini de presentació dels projectes d’estudi per tal d’aconseguir la Beca d’Investigació. Els projectes concursants han d’expressar l’objectiu d’estudi, les principals hipòtesis i els mètodes d’investigació previstos. El projectes , que poden ser individuals o bé en grup, s’han de presentar abans del 31 d’agost. El veredicte de la comissió, que decidirà el projecte mereixedor de la beca, es donarà a conèixer a la tardor.

Aquestes beques, que han arribat a la seva 10a edició, han donat lloc a diferents estudis històrics sobre Malgrat, com ara un estudi de la premsa local la primera meitat del segle passat, la incidència del cinema al municipi o estudis sobre la història de la República i la Guerra Civil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics