URGENT

L’Ajuntament busca solucionar la continuïtat de les obres dels vestidors de la Figuerassa.

Compartiu aquesta història

 

El tancament de l’empresa Incunart de Sta. Susanna ha suposat la paralització dels projectes que duia a terme l’empresa a PLF. Això es tradueix amb l’aturada de les obres de construcció dels vestidors del nou pavelló esportiu de la Figuerassa, al Barri de St. Lluís.

L’Ajuntament, però, està mantenint reunions per tal de poder continuar les obres el més aviat possible amb l’horitzó de posar-los en funcionament al proper mes de setembre. Ho ha explicat la regidora d’esports, Ester Torrent, que assegura que ara com ara les obres estan a la meitat de la seva execució.

Incunart era una empresa de serveis que treballava amb administracions locals. Al nostre municipi ha estat l’encarregada d’arranjar el nou vial proper al nou Institut o el vial perimetral de la petita indústria, a l’entrada a PLF.

A banda d’obra pública, l’empresa també era un punt de servei d’Endesa, i atenia les anomalies a la xarxa a l’Alt Maresme, que ara faran d’altres empreses subcontractades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics