URGENT

La dona que va matar els seus fills a Lloret era parella del pressumpte pederasta anglès arrestat a BCN la passada setmana

Compartiu aquesta història

La dona que dimarts suposadament va matar els seus dos fills en un hotel de Lloret de Mar, a la Selva, era la parella del presumpte pederasta britànic detingut a Barcelona el 7 de maig, segons han informat fonts properes al cas. A més, l’home, de 44 anys, un dels violadors més buscats del Regne Unit, és el pare de les dues criatures mortes. El criminal tenia una ordre europea de recerca, detenció i extradició emesa per les autoritats britàniques per un presumpte delicte continuat d’agressions sexuals contra una altra filla de la dona, que va tenir amb una parellla anterior. Precisament Martin Anthony S. va ser entregat dimarts al Regne Unit després d’acceptar a l’Audiència Nacional ser extradit amb la condició que només se’l jutgi per aquest delicte.

Està previst que la presumpta parricida, detinguda dimarts, declari les pròximes hores davant del jutge. També se la sotmetrà a un examen psiquiàtric. La dona britànica, de 40 anys, va confessar haver mort els seus fills a l’habitació de l’Hotel Miramar, on havia arribat feia tres dies.

Les víctimes són un nadó de 9 mesos i una nena de 5 anys. Tots dos eren fills del pederasta arrestat i de la dona britànica detinguda a Lloret acusada de les dues morts. Aquest dijous està previst que es faci l’autòpsia als dos menors.

Segons informa l’agència de notícies Europa Press, la dona vivia a Barcelona amb la seva parella i pare de les dues criatures, reclamat pel Regne Unit per presumptes abusos sexuals a menors.

Per la seva banda, Martin Anthony S., el presumpte pederasta més buscat del Regne Unit, detingut recentment a Barcelona, va ser lliurat dimarts mateix al seu país després d’acceptar a l’Audiència Nacional que l’extradissin.

Espanya ha entregat l’acusat, de 44 anys, en estar reclamat pel Regne Unit, que l’acusa d’un delicte continuat d’agressions sexuals a la filla que la dona va tenir amb una parella anterior, que era menor d’edat en el moment dels fets, i de 13 agressions sexuals més.

Durant la declaració, l’acusat va accedir a ser extradit amb la condició que sigui jutjat només pel delicte pel qual les autoritats britàniques en sol·licitaven l’entrega.

TV3

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics