URGENT

Malgrat i Pineda es sumen a la setmana de la biodiversitat.

Compartiu aquesta història

 

Aquesta Setmana, que s’emmarca dins de l’Any Internacional de la Biodiversitat promogut per les Nacions Unides, té per objectiu transmetre a la societat la importància de conservar la biodiversitat, i també donar a conèixer iniciatives que estan duent a terme en aquest sentit entitats dedicades a la conservació de la natura, centres de recerca i documentació, ajuntaments, espais naturals protegits.

Justament, el Departament de Medi Ambient i Habitatge i la Xarxa de Custòdia del Territori han donat a coneixer els actes de la Setmana de la Biodiversitat, que tindran lloc entre els dies 21 i 30 de maig arreu del territori català.

A Malgrat, Orchis ha organitzat un anellament d’aus a la desembocadura del riu Tordera. Fa unes setmanes es van instal·lar una 40a de caixes-niu per facilitar la seva reproducció. El dissabte dia 22 es tornarà a la zona del Delta de la Tordera per anellar les aus i poder fer-ne un seguiment.

A Pineda l’activitat programa serà una caminada des de l’estació de trens i la zona de Montpalau, passant així per un espai urbà, un espai rural i per un bosc espès. En total són 5 km de recorregut que es caminarà el dia 30 al matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics