Malgrat i Pineda es sumen a la setmana de la biodiversitat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquesta Setmana, que s’emmarca dins de l’Any Internacional de la Biodiversitat promogut per les Nacions Unides, té per objectiu transmetre a la societat la importància de conservar la biodiversitat, i també donar a conèixer iniciatives que estan duent a terme en aquest sentit entitats dedicades a la conservació de la natura, centres de recerca i documentació, ajuntaments, espais naturals protegits.

Justament, el Departament de Medi Ambient i Habitatge i la Xarxa de Custòdia del Territori han donat a coneixer els actes de la Setmana de la Biodiversitat, que tindran lloc entre els dies 21 i 30 de maig arreu del territori català.

A Malgrat, Orchis ha organitzat un anellament d’aus a la desembocadura del riu Tordera. Fa unes setmanes es van instal·lar una 40a de caixes-niu per facilitar la seva reproducció. El dissabte dia 22 es tornarà a la zona del Delta de la Tordera per anellar les aus i poder fer-ne un seguiment.

A Pineda l’activitat programa serà una caminada des de l’estació de trens i la zona de Montpalau, passant així per un espai urbà, un espai rural i per un bosc espès. En total són 5 km de recorregut que es caminarà el dia 30 al matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics