URGENT

Felip Puig dinarà demà amb representants del comerç i l’empresariat de PLF.

Compartiu aquesta història

 

El Secretari General Adjunt de CDC, serà aquest divendres a PLF per compartir taula amb diversos representants del teixit empresarial i comercial del nostre municipi. La trobada està emmarcada en l’intercanvi d’opinions i d’impressions sobre la situació econòmica actual a nivell general i també a nivell local.

El dirigent de Convergència arribarà cap a la 1 del migdia, per dinar en un conegut restaurant de PLF, en el que compartirà taula amb els dirigents del partit a PLF i amb els representants.

No és l’única visita que els nacionalistes faran aquests dies a casa nostra. El líder de CiU, Artur Mas, serà dissabte a Blanes en un acte obert a la població a la plaça d’Espanya.

Aquest vespre el president del grup municipal del Partit Popular de l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Diaz, serà a Pineda en una trobada de càrrecs polítics de la formació al Maresme. La trobada servirà per coordinar la política municipal en matèries com ara la seguretat, la mobilitat, la immigració, la crisi o l’atur.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics