URGENT

Més de 200 persones netejaran els boscos del Maresme a través de plans ocupacionals.

Compartiu aquesta història

 

PLF, tal i com ja avançàvem ahir ha aconseguit un pla ocupacional per donar feina a 5 persones que durant 3 mesos netejarant els boscos del municipi. No és l’únic pla ocupacional aprovat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Els 19 municipis afectats per les nevades del 8 de març, han obtingut aquest pla, que els permetran contractar fins a més de 200 persones en total.

D’aquests 19 municipis, 4 han gestionat les ajudes en solitari. Són St Cebrià de Vallalta, Malgrat de Mar, Pineda i Palafolls. El nostre municipi ha aconseguit l’ajuda per contractar 5 persones, el mateix nombre que Malgrat i Pineda. St Cebrià ha aconseguit el doble de treballadors subvencionats.

Els 15 municipis restants afectats per la nevada han gestionat les ajudes a través del CCM, i han aconseguit plans ocupacionals amb una previsió de 180 treballadors

En aquests 15 municipis es destinaran 979.000, dels quals 95.000 els posa el CCM per poder equipar el servei i realitzar la formació de les brigades. Els treballadors es distribuiran en 20 brigades de cinc persones que actuaran a les 2.800 hectàrees amb afectació greu, i 20 brigades de quatre persones per treballar a les 6.592 hectàrees amb afectació moderada. Entre els municipis beneficiats per l’acció conjunta del CCM hi ha Tordera, Calella o Sta Susanna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics