Modifiquen els semàfors de PLF per reduir les retencions provocades pel tancament de la carretera del Pixota.

 

A partir d’ara els semàfors d’entrada al nostre municipi s’han vist modificats per facilitar el trànsit en direcció a Blanes. Així, els vehicles que passen pels semàfors provinents del barri de St. Lluís o Malgrat de Mar i que volen dirigir-se cap a la costa Brava, ja no hauran d’esperar que el semàfor es posi verd , ja que el trobaran sempre de color groc de precaució .

Fins ara aquest semàfor seguia la mateixa freqüència de pas que els vehicles que volien entrar al centre del poble. Ara, però, el semàfor direcció a Blanes sempre està amb groc intermitent, cosa que permet el pas contínuament amb precaució, tal i com ja passa en el semàfor que regula la sortida de PLF en direcció a Barcelona.

Aquesta mesura s’ha pres per evitar en la mesura del possible, les retencions provocades, bàsicament el cap de setmana, per culpa del tall de la carretera del Pixota.

Aquesta carretera està tallada per les obres d’eliminació del pas a nivell del Molí Vell, i no es tornarà a obrir fins a finals d’agost, segons les previsions actuals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics