URGENT

Xavier Dalmau lamenta que el CCM només promocioni activitats de 14 municipis i no dels 30 pobles de la comarca.

Compartiu aquesta història

 

El regidor de cultura i turisme de l’Ajuntament de PLF ha lamentat en declaracions a RP, que l’ens comarcal no aprofiti per promocionar les activitats de tots els municipis del Maresme. Ho diu en referència al llibre “14 cites amb estil propi”, editat pel CCM per promocionar activitats genuïnes de la comarca.

En aquest llibret només hi apareixen activitats de fins a 14 municipis i no dels 30 pobles que composen la comarca. Dalmau entén que tots els municipis treballen la seva oferta cultural i que la comarca la conformen tots els municipis.

La no inclusió de PLF a la guia ha provocat certa polèmica, ja que el PP va demanar explicacions, primer al ple a PLF i després al ple del consell.

Tot i que divendres va negar una petició d’informació, Dalmau diu que l’Ajuntament sí va rebre un correu electrònic demanant informació sobre activitats palafollenques, però segons el regidor era una demanda genèrica, sense especificar la finalitat d’aquesta informació i sense delimitar a quin públic es destinava el catàleg. És per això que senzillament es va enviar el llistat de totes els activitats que es fan a PLF.

Segons Dalmau caldria haver especificat el destí de la informació i el tipus de catàleg a fer per tal de discriminar la informació sol·licitada.

El catàleg, que es distribueix per a visitants de fora de la comarca, inclou activitats de 14 municipis com la Fira del Càntir d’Argentona, la trobada de bandes i majorettes de Malgrat o la Fira Màgica de Sta. Susanna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics