URGENT

Roben material del camp de futbol valorat en 10 mil €.

Compartiu aquesta història

 

La matinada de dijous a divendres uns desconeguts van entrar al camp de futbol municipal de PLF, al barri de Sta. Maria d’on van aconseguir robar material valorat en uns 10 mil €. Segons ha sabut aquesta emissora els lladres es van endur uns 500 metres de cable, valorats en més de 6 mil €. El cable, però, no estava acumulat en un racó, sinó que estava ja instal·lat, pel que els lladres es devien passar una bona estona desmuntar la instal·lació elèctrica.

A banda del cable, també han desaparegut de les obres del camp de futbol eines dels manobres, com ara una radial o bé una màquina per tallar rajoles.

La Policia local investiga ara aquest robatori que es suma a d’altres furts al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics