URGENT

Xerrada sobre el tabaquisme a PLF i Malgrat.

Compartiu aquesta història

 

La doctora Núria Martí, del CAP de PLF oferirà demà una xerrada sobre el tabaquisme actiu i passiu. La trobada es farà a la sala d’actes del CAP de Salut local, a les antigues instal·lacions de la llar d’infants municipal.

La xerrada es fa coincidint amb el Dia Mundial sense Tabac, que enguany es celebrarà el proper 31 de maig i la seva conseqüent setmana sense fum.

La intenció dels organitzadors de la setmana sense fum és sensibilitzar els fumadors, i de retruc a tota la població, de la importància que té per a la salut present i futura el fet de deixar de fumar i de respirar aire lliure del fum del tabac.

Per això cal incidir també en la repercussió dels fumadors passius, aquells que sense fumar directament sí respiren els fums emesos pels fumadors.

La xerrada es farà tan a PLF com a Malgrat, els dos municipis que comparteixen la consulta especialitzada per deixar l’hàbit de fumar. Ho explica la Dta. Martí.

Aquesta consulta funciona des de finals del 2008 i ajuda a deixar de fumar a través de les visites de seguiment. Qui vulgui participar d’aquest programa, però, ha de passar primer per la consulta del metge de capçalera.

La xerrada de la dta. Martí a PLF començarà a 2/4 de 7 del vespre al Cap.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics