URGENT

La llar d’infants duplica l’oferta de nadons de 0 a 1 any pel curs vinent.

Compartiu aquesta història

 

Ja s’ha acabat el termini de preinscripcions per a la Llar d’infants municipal de PLF, i ara s’han publicat les llistes baramades dels aspirants.

En total han demanat plaça al centre 76 infants, dels quals només 4 es quedaran, previsiblement, sense plaça, ja que encara falten les reclamacions i la matriculació definitiva en la que hi podria haver baixes.

L’actual previsió del centre és oferir pel proper curs 2 aules de P0. Això suposa duplicar el nombre de places respecte l’any passat passant de les 8 el curs passat a les 16 a partir de setembre. Aquestes aules per a nadons estarà situada a l’annex de la llar d’infants, és a dir, a les antigues escoles de la plaça del Fòrum Palatiolo. La directora del centre, Sandra Jiménez, explica que la primera experiència ha estat satisfactòria aquest curs i la demanda ha fet ampliar l’oferta pel proper curs.

El curs de P1, per a infants nascuts l’any passat, han demanat plaça 48 nens i nenes, i només es poden oferir 44 places. És en aquesta edat on hi ha l’accés de preinscripcions respecte les places ofertades.

Pel curs de P2, per a nascuts el 2008, els 12 infants que han demanat plaça, la tenen, ara com ara, garantida pel proper curs.

A aquestes 72 noves places per a l’any que ve cal sumar-hi els 57 participants que canvien de curs. Això vol dir que per l’any que ve hi haurà a la llar d’infants municipals un total de 129 places.

Fins demà es pot fer reclamacions i al·legacions a la baremació i a partir del 2 de juny es donarà a conèixer el llistat definitiu d’admesos. Ho explica la directora del centre.

Des de fa uns anys un dels paràmetres més valorats en les inscripcions a la Llar d’Infants és estar empadronat al municipi o bé que els pares estiguessin treballant al nostre poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics