Nadal considera prioritari acabar el desdoblament de la N2 fins a França.

 

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha assegurat que és urgent “desencallar i acabar amb la vergonya de l’A2” entre Tordera i França. Aquesta és l’obra que ha de desdoblar l’actual traçat de la N2.

Per Nadal aquesta és una de les obres que no es poden ajornar i que no s’han de veure afectades per la retallada inversora que el  Ministeri de Foment ha anunciat per reduir despesa pública. Segons Nadal hi ha diferents obres que són prioritàries.

Nadal també ha opinat que no hi pot haver alentiment en l’arribada del TAV a França a través de Catalunya, ja que es tracta d’una infraestructura que hauria d’estar en marxa des de fa temps. El conseller creu que no tocaran TAV català i sí d’altres a l’igual que a Catalunya hi haurà retards en altres obres de carreteres que sí es portaran a terme en altres llocs. Una de les obres que sí pot patir retards és l’estació del TAV a la Sagrera.

El titular d’Obres Públiques del Govern va explicar que el ministre de Foment, José Blanco, li va trucar per telèfon abans d’anunciar la retallada i van acordar seure per repassar cas per cas l’afectació d’aquesta mesura en les obres en marxa a Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics