URGENT

Un accident múltiple causa retencions a la carretera de Blanes.

Compartiu aquesta història

 

Cap a 2/4 de 6 de la tarda un accident múltiple en el que hi van participar 3 turismes i un autocar, va provocar intenses retencions a la carretera d’accés a la costa Brava.

Segons han explicat fonts policials a RP l’accident es va produir en el tram entre el Pont de la Tordera i la primera Rotonda de PLF, en sentit BCN, quan un turisme Fiat Punto, amb matricula francesa, va frenar davant de la retenció habitual en aquesta zona en hora punta. Rera seu, un cotxe no va poder frenar i va col.lisionar per darrera amb el primer cotxe. Rera d’aquest, un autocar alemany, que era buit en aquell moment va col.lidir contra el segon cotxe i encara un últim turisme no va poder frenar i es va encastar contra el autobús.

De tot plegat en va resultar ferida lleument la conductora d’aquest últim vehicle, i l’accident es va resoldre amb un comunicat amistós d’accident.

La policia ha recordat que cal extremar les mesures de precaució i mantenir la distància de seguretat amb el vehicle de davant en casos de retenció, habituals a aquesta època de l’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics