URGENT

El ple de Malgrat aprovarà demà els comptes municipals de l’any passat.

Compartiu aquesta història

 

Demà es celebrarà la sessió ordinaira corresponent al mes de juny a l’Ajuntament de Malgrat de mar i ho farà amb un ple de 9 punts a l’ordre del dia. Entre ells hi ha l’aprovació del Compte General de la Corporació de l’exercici del 2009.

Aquest estat de comptes cal aprovar-lo abans de l’octubre per ser tramés a la Sindicatura de Comptes, l’ens autonòmic que vetlla per l’estat econòmic i la transparència de les arques municipals.

També es preveu que es tracti la nova ordenança municipal de Circulació i de regulació de guals així com de nou es parlarà de turisme i de la nova empresa Malgrat Turisme SL per tal de subrogar els treballadors que fins ara depenien directament de l’Ajuntament passin a la nova empresa.

Si en l’última sessió, la del mes de maig, la majoria de punts eren mocions presentades per l’oposició, demà només n’hi ha dues presentades per ICV-EUA.

Una d’elles és per demanar que s’ampliï el pont sobre el riu Tordera de la carretera del Pixota. Es tracta d’un pont estret i que fa temps que es reclama una solució.

Els ecosocialistes també demanen aprovar una moció que està en contra de la possible reducció professors de la Generalitat.

La de demà serà la primera sessió després que, a principis de maig, l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy suspengués la sessió en el torn obert de preguntes dels regidors, cosa que va provocar aldarulls i malestar entre els assistents al ple.

La sessió començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament malgratenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics