Les platges de l’alt Maresme i la Selva Marítima mantenen les seves banderes blaves.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Catalunya ha rebut 85 banderes blaves de qualitat per a les platges i 19 més per a ports, el que representa 2 platges i 2 ports menys que l’any passat.

A l’Alt Maresme han aconseguit aquesta distinció les platges de Malgrat Centre, la de Pescadors-LA Riera de Pineda; les platges de Garbí i Gran de Calella; una a Arenys i una altra a Caldes d’Estrac.

Un dels pobles que no ha obtingut enguany bandera blava a les seves platges és St. Pol. El municipi va renunciar a presentar candidatura, ja que per aconseguir la bandera el municipi havia de treure les barques de la platja gran.

A la Selva s’emporten aquesta distinció les platges de la Mar Menuda i la Gran de Tossa; la Central, la de Fenals i Sa Boadella de Lloret; i la del Centre, S’Abanell i Sant Francesc de Blanes, que també té una bandera pel Club de Vela.

La bandera blava, atorgades per una associació europea premia les platges i els ports que han passat un control amb estrictes requisits en matèria de medi ambient, seguretat, confort, informació i sensibilització ambiental.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics