URGENT

Les platges de l’alt Maresme i la Selva Marítima mantenen les seves banderes blaves.

Compartiu aquesta història

 

Catalunya ha rebut 85 banderes blaves de qualitat per a les platges i 19 més per a ports, el que representa 2 platges i 2 ports menys que l’any passat.

A l’Alt Maresme han aconseguit aquesta distinció les platges de Malgrat Centre, la de Pescadors-LA Riera de Pineda; les platges de Garbí i Gran de Calella; una a Arenys i una altra a Caldes d’Estrac.

Un dels pobles que no ha obtingut enguany bandera blava a les seves platges és St. Pol. El municipi va renunciar a presentar candidatura, ja que per aconseguir la bandera el municipi havia de treure les barques de la platja gran.

A la Selva s’emporten aquesta distinció les platges de la Mar Menuda i la Gran de Tossa; la Central, la de Fenals i Sa Boadella de Lloret; i la del Centre, S’Abanell i Sant Francesc de Blanes, que també té una bandera pel Club de Vela.

La bandera blava, atorgades per una associació europea premia les platges i els ports que han passat un control amb estrictes requisits en matèria de medi ambient, seguretat, confort, informació i sensibilització ambiental.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics