Roben una dotzena de ordinadors portàtils de l’IES de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

.

Aquesta matinada uns desconeguts han accedit al centre educatiu d’on s’han una 12a d’ordinadors portàtils de la marca Toshiba. Segons han explicat fonts del propi centre educatiu, els lladres han rebentat la tanca perimetral del centre per accedir a l’interior del recinte. Un cop dins han extret un plàstic de la porta de l’aula d’informàtica per tal d’entrar al seu interior.

Llavors s’han endut els 12 portàtils que estaven subjectes amb candaus a la taula, pel que els lladres els han hagut d’arrencar.

No és la primera vegada que el centre és objecte de robatori o de bretolades. Fa unes setmanes un grup de joves, ja identificats, va accedir de nit al centre, van buidar extintors i van intentar calar foc en alguna aula.

La policia i els mossos s’encarreguen ara de les investigacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics