Detenen a Blanes als presumptes atracadors de 16 supermercats

 

Els Mossos han detingut a Blanes dos joves amb nombrosos antecedents policials per la seva presumpta participació en 16 atracaments en supermercats de Barcelona ciutat i de la seva àrea metropolitana.

La investigació va començar a l’abril després de diversos atracaments comesos en comerços d’alimentació de la capital catalana, en què els autors els feien a la tarda, quan la recaptació era més elevada, i intimidaven les víctimes amb grans ganivets per endur-se els diners de les caixes.

Els presumptes autors dels robatoris es van allotjar en càmpings de Girona, utilitzant documentació falsa, i la rapidesa amb la qual es movien i els canvis constants d’allotjament van dificultar la resolució del cas. Finalment, va ser en un càmping de Blanes en què s’allotjaven amb documentació falsa on la policia els van arrestar.

Els joves, de 20 i 24 anys, van ingressar a la presó després de passar a disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics