URGENT

Una exposició repassa els 8 anys de cooperació amb el poble nicaragüenc de San Isidro

Compartiu aquesta història

 

Demà divendres s’inaugurarà l’exposició “Palafolls – San Isidro, 8 anys de col·laboració”, elaborada pel consistori palafollenc amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’exposició repassa els projectes impulsats al municipi nicaragüenc des de PLF, gràcies en part a la seva relació de pobles agermanats.

En aquests anys, ja sigui amb diners de l’Ajuntament o a través de la iniciativa civil, des de PLF s’han impulsat diferents accions solidaries. Per exemple s’han equipat diferents centres escolars, s’ha ajudat en la compra de vedelles, s’han creat beques universitàries, s’ha dotat de material la biblioteca pública, s’ha creat una zona d’internet, s’ha construït equipaments socials o s’ha equipa l’ambulatori del municipi nicaragüenc.

A banda del consistori, diferents entitats locals s’han involucrat en els projectes de desenvolupament del municipi nicaragüenc. És el cas del Ceip Les Ferreries, la comissió de reis, Asipa o Ràdio Palafolls.

La inauguració de la mostra, que es mantindrà fins el dia 30 de juny, es farà demà a les 7 del vespre i comptarà amb l’actuació de la Banda Municipal de Música.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics