URGENT

Protecció Civil de PLF informa sobre la prevenció d’incendis a les urbanitzacions.

Compartiu aquesta història
Un arbre caigut a Ciutat Jardí

El cos voluntari ha començat aquesta setmana una campanya informativa sobre consells de Prevenció i seguretat a la zona forestal i en especial incidència a la zona de masies, urbanitzacions i cases aïllades.

La campanya respon a la necessitat de donar a conèixer les actuacions de previsió i d’actuació en cas d’incendi. Segons Marc Peña, Cap de la Policia Local i cap de Protecció Civil de PLF, la campanya neix de l’última reunió del Pla d’Actuació Municipal, juntament amb la Diputació de BCN.

Aquesta campanya repartirà 3000 tríptics informatius amb un seguit de consells pràctics per evitar incendis i per saber com actuar en cas de trobar-nos en un d’ells. Un dels consells més bàsics és tenir neta la parcel·la i no deixar elements fàcilment inflamables a l’exterior de casa.

Els voluntaris de Protecció Civil seran els encarregats de repartir aquests tríptics, editats per la Diputació de Barcelona, i a l’hora resoldran els dubtes dels palafollencs.

Enguany existeix una preocupació latent per l’estat dels boscos després dels temporals de vent i neu d’aquest hivern que han malmès els boscos i acumulant restes vegetals que ara han començat a netejar-se.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics