Demà els equips de futbol acaben la temporada amb el 7è Torneig Laureano Moreno.

 

Les diferents categories del CD Palafolls acomiadaran demà la temporada amb la seva festa anual. Com ja és habitual començaran la jornada amb el torneig Laureano Moreno, que arriba a la seva 7a edició. Moreno va ser impulsor i mentor del futbol base al nostre municipi fins la seva mort ara fa 7 anys.

El torneig comptarà amb 10 partits de futbol en els que participaran la majoria de categories de futbol base de PLF, des de els equips escoletes i fins la categoria juvenil.

Els partits es jugaran al Palastadium Lluís Moner de PLF, i començaran a 2/4 de 10 del matí i l’últim partit començarà a 3/4 de 6 de la tarda. Entre els clubs convidats hi ha equips de poblacions veïnes com ara equips de Maçanet, Pineda i Blanes.

Aquests torneig serveix per posar el punt i final a la temporada del Club Deportiu Palafolls, una temporada que té un regust agredolç després que l’amateur hagi perdut la categoria aconseguida ara fa 2 anys.

Actualment el club esportiu palafollenc compta amb uns 200 esportistes, la majoria de categories de futbol base.

La temporada acabarà pels jugadors i tècnics amb una disco mòbil a la plaça de Les Esplanes del barri de Sta Maria.

El club a més prepara, pel dia 20 de juny, el 2n torneig de futbol 7 del nostre municipi.

Enllaç: web del CD Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics