URGENT

PLF estudia instal·lar càmeres de seguretat als equipaments públics

Compartiu aquesta història

 

El consistori està fart dels continus robatoris als equipaments públics i per això està estudiant fórmules per evitar nous robatoris. Una de les opcions que contempla l’equip de govern és instal·lar càmeres de seguretat en diferents edificis de titularitat municipal.

En els últims mesos els equipaments públics han estat el blanc escollit pels lladres per robar tota classe d’objectes. Així han entrat a robar al casal de joves, al PIJ, al Palauet, al camp de futbol, al casal de l’avi, al Forroll, a l’institut, a la piscina i al nou casal centre social de Ciutat Jardí, entre d’altres.

En aquests robatoris han sostret televisors, ordinadors portàtils, electrodomèstics, diners en efectiu (més de 2.000€)  o càmeres de fotos. Un altre dels productes estrelles en els robatoris ha estat el cable de coure, un element que ha desaparegut del camp de futbol de Sta. Maria, de la piscina de Ciutat Jardí i fins i tot del sistema d’enllumenat públic de St. Genís.

La possible instal·lació de les càmeres de seguretat la va anunciar el regidor de cultura de l’Ajuntament de PLF, Xavier Dalmau.

Ara el consistori està estudiant el sistema exacte de cameres de seguretat que instal·larà per evitar robatoris al nostre municipi i es preveu que en breu es comencin a instal·lar, amb la voluntat de caçar als lladres i brètols que actuen al municipi des de fa setmanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics