URGENT

L’alcalde de PLF defensa la seva gestió i condiciona la seva continuïtat a la seva salut.

Compartiu aquesta història
Valentí Agustí, al seu despatx a l'Ajuntament

El socialista Valentí Agustí va ser l’últim convidat del programa assumptes Interns de RP en aquesta temporada. Agustí va defensar la gestió de l’Ajuntament en la contractació de les obres dels aparcaments grades, que estan sota sospita després de la denuncia a la fiscalia d’un constructor. L’alcalde de PLF va assegurar que les obres es van fer amb el projecte executiu aprovat, i que el consistori mai ha adjudicat obres a dit.

Segons el socialista, rera la denúncia del constructor hi ha el PP i recorda que no és la primera vegada que és denunciat per aquesta formació. L’alcalde explica que ara com ara és molt senzill llençar acusacions contra els alcaldes per casos de corrupció i no descarta denunciar als seus acusadors un cop acabi el procés actual.

Valentí Agustí va agrair la confiança dipositada pel PSC local a l’hora de proclamar-lo de nou candidat a l’alcaldia de PLF per a les eleccions municipals del 2011. Segons l’alcalde, però, farà el que hagi de fer segons la seva salut, ressentida des que l’any passat patís una angina de pit durant les seves vacances a Eivissa. Segons Agustí no vol arribar a ser una carrega per a l’Ajuntament.

Sobre la gestió d’aquest tres anys, Agustí ha lamentat que la crisi econòmica hagi frenat l’evolució del municipi, però ha recordat que PLF ha iniciat projectes importants i que l’any passat el consistori va tancar l’exercici en números positius. Tal i com ja havia fet en l’últim ple va lamentar el fet de no haver pogut reduir la despesa pública i ha assegurat que és el l’assignatura pendent del consistori.

Sobre la congelació dels impostos per l’any que ve, tal i com proposa el PP de PLF, l’alcalde ha assegurat que és una bona idea, però alhora ha recordat que hi ha serveis que es cobren molt per sota del seu cost real.

Entre els encerts de la legislatura actual Agustí ha destacat les millores en mobilitat i mentre que considera un error haver engegat accions com la urbanització del sector industrial en època econòmica complicada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics