URGENT

Dijous acaba el termini per sol.licitar les vacances de l’Imserso.

Compartiu aquesta història

 

Al programa s’hi poden acollir les persones majors de 65 anys, pensionistes pel sistema de la seguretat social, pensionistes de viduïtat majors de 55 anys o d’invalidesa o prejubilats amb més de 60 anys.

La Imserso ofereix diferents modalitats de viatges i estades per la gent gran, estades que es fan entre l’octubre d’enguany i el juny de l’any que ve, en diferents modalitats, entre les que hi ha estades en zones costeres, viatges culturals per conèixer la història i l’art d’Espanya, el turisme de natura i els intercanvis amb altres països. Les persones interessades en participar en aquests programes de vacances cal que demanin hora amb la treballadora social de l’Ajuntament de PLF, que és qui gestiona la petició per primera vegada.

Podeu demanar cita, abans de dijous al PIJ o al telefon de l’Ajuntament; 93 762 00 43

Qui ha participat ja de les vacances de la Imserso en anys anteriors, haurà rebut la carta informativa sobre l’oferta d’aquest any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics