URGENT

L’empresa farmacèutica Boehringer Ingelheim celebra els seus primers 50 anys a Malgrat

Compartiu aquesta història

 

La planta química que l’empresa alemanya té a Malgrat celebra aquest any el seu primer mig segle al municipi. En d’aquesta planta es produeixen les substàncies actives necessàries per a la realització dels medicaments produïts per la farmacèutica.

L’acte central de celebració es va desenvolupar ahir al matí a les instal.lacions de la planta a primera linia de mar. Hi va assistir el Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, el Director General de Farmàcia i productes sanitaris del govern espanyol, Alfonso Jiménez, i l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy.

Durant l’acte, l’empresa va anunciar la intenció de continuar invertint a la planta malgratenca a raó de 7 milions d’€ anuals i es va assegurar que en els últims 5 anys s’han invertit més de 40 milions d’€.

La planta de producció de Malgrat, que va entrar en funcionament l’any 1960, dóna feina directe a 330 persones i a un centenar de persones més de forma indirecte a través d’empreses subcontractades.

Des d’aquesta fàbrica, i des del centre que Boehringer té a Sant Cugat del Vallès, es distribueixen productes a més de 100 països de tot el món. Boehringer Ingelheim és un dels 10 primers laboratoris farmacèutics de l’Estat espanyol

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics